Region

Svet

Milan Popović uprkos svemu čestitao Severini 42. rođendan!

Mada je Severina Uskrs provela bez malog Aleksandra, koji je ove godine praznike proveo s tatom kod bake u Vršcu, dvogodišnji sinčić je stigao kući u nedelju uveče, kada je i Milan Popović uprkos svim nesuglasicama pevačici čestitao 42. rođendan.

Milan Popović uprkos svemu čestitao Severini 42. rođendan!Iako su mama i sin bili odvojeni za uskršnje praznike, Severina je ipak u ponedeljak proslavila 42. rođendan u prisustvu malog Aleksandra budući da ga je Milan doveo kući u nedelju uveče nakon zajedničkih nekoliko dana.

Severina besna, Aleksandar proslavlja Uskrs sa ocem u Srbiji!
"Naravno da sam Severini čestitao rođendan, pa ipak je ona Aleksandrova majka", rekao je Milan Popović za 24sata.hr.

Severina se pohvalila još jednim rođendanskim poklonom i poručila fanovima: Ljubim vas u srca
Pop zvezda i dalje svakodnevno odlazi na fizikalnu terapiju nakon operacije kolena pa odsustvuje od poslovnih obaveza i nastupa. Ipak, rođendan je proslavila u krugu najbližih kojima je priredila obilnu večeru, a svoj kulinarski talenat priznaje da je usavršila upravo za ovih mesec dana, koliko već miruje od operacije.

Severina je od najvernijih fanova dobila pregršt poklona povodom rođendana, a najemotivniji bio je video napravljen od fotografija sa njenim najdražim prijateljima i porodicom.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>