Region

Svet

Bačena bomba na kuću Sandre Meljničenko u Beogradu!

Pre dva meseca je navodno bačena bomba na porodičnu kuću Sandre Meljničenko u Beogradu u kojoj žive njena majka i brat, a povodom ovog incidenta oglasio se čovek koji tvrdi da je jedan od osumnjičenih.

Bačena bomba na kuću Sandre Meljničenko u Beogradu!Vladimir Ašanin, biznismen iz Obrenovca oglasio se sa tvrdnjom da se nalazi na listi osumnjičenih za bacanje bombe na porodičnu kuću Sandre Meljničenko. On ističe da su dan kasnije u njegovu kuću upali policajci sa nalogom za pretres, jer ga je Sandrin brat Milan prevario u vezi sa stanovima koje mu je isplatio pre više od tri godine.

"Bomba je 13. februara bačena na Sandrinu kuću, gde joj majka i brat žive, tu su bila deca, džip, tako su mi rekli kada su me hapsili."

"Meni su pripadnici petog odeljenja upali u stan sa nalogom za pretres 14. februara. Video sam u nalogu za šta me terete, dopustio sam im da mi pretresu kuću, u kojoj nisu ništa našli. Zamolili su me da pođem s njima u stanicu, gde su mi uzeli DNK uzorak iz usta i ispitivali me", rekao je Vladimir, a prenosi Alo.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs, Story.rs
Foto: instagram/hashtags/sandramelnichenko

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>