Region

Svet

Nikolija Jovanović po prvi put u Beogradu 16. aprila!

Nikolija Jovanović, aktuelna učesnica šoua Ples sa zvazdama, po prvi put će nastupiti u Beogradu i predstaviti se prestoničkoj publici u jednom prestižnom klubu, u sredu 16. aprila.

Nikolija Jovanović po prvi put u Beogradu 16. aprila!Nikolija Jovanović zbunjena, fanove više zanima kako izgleda nego šta ima da kaže?
Osim što naporno trenira poslednjih dana kako bi sa svojim partnerom Ignjatom Filipovićem izborila što bolji plasman u humanitarnom plesnom spektaklu Ples sa zvezdama, atraktivna ćerka Vesne Zmijanac priuštiće Beograđanima uzbudljivo i zabavno veče 16. aprila u klubu "Republika".

Iako je Nikolija već dva puta bila u plesnom duelu, a toliko ih je ukupno i bilo do sada, i sinoć je bila miljenica sudija pa ćemo je i sledeće nedelje gledati na podijumu u nastavku borbe za finalnu nagradu od 25.000 evra koliko će biti dodeljeno u humanitarne svrhe. Do tada, svi Nikolijini fanovi moći će da uživaju u njenom nastupu i zgodnoj figuri, a uzevši u obzir koliko vrelu atmosferu ova mlada dama napravi, nema sumnje da će to biti veče za pamćenje.

Autor: B.B.
Foto: Instagram / NIKOLIJA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>