Region

Svet

Šako Polumenta i Nemanja Staletović lumpovali sa Sindi do zore! (Foto)

Popularni folk pevač Šako Polumenta i njegov mlađi kolega Nemanja Staletović snimili su spot za duetsku pesmu "Bolje mi je", a glavna ženska uloga u spotu pripala je Ivani Stamenković Sindi.

Šako Polumenta  i Nemanja Staletović lumpovali sa Sindi do zore! (Foto)



Šako Polumenta i Nevena Miličević u prisnim pozama: Šapuću jedno drugom na uvce! (Foto+Video)
 
Popularni folk pevač Šako Polumenta i Nemanja Staletović snimali su u nedelju spot za duetsku pesmu koja nosi naziv "Bolje mi je“, a petnaest sati dugom setu u poznatoj prestoničkoj kafani "Stara Pesma“ prisustvovala je i članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, koja kao specijalna gošća izvodi jedan deo pesme.

"Cela ekipa je uživala tokom snimanja, pa je 15 časova proletelo u momentu, kaže Šako i dodaje da će, ako je po reakcija prisutnih suditi, pesma biti hit koji će obeležiti predstojeće leto. Njegove impresije deli i sve popularniji klupski pevač Nemanja Staletović  a pesmom je prezadovoljna i Sindi koja je u zanosu, tokom snimanja lomila čaše, flaše ali i stolice koje su pucale pod njom.



Snimanje je potrajalo do sedam ujutru, a neumorna ekipa je zatim otvorila šampanjac i nazdravila budućim uspesima pesme koju potpisuju najbolji domaći autori. Muziku i tekst za duetsku pesmu uradio je Dragiša Baša, dok su za aranžman bili zaduženi: Aleksandar Kobac,Vuk Zirojević, Filip Miletić.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>