Region

Svet

Jelenu Jovanović fanovi rasplakali dirljivim pismom: Ti si naš heroj! (Foto)

Jelena Jovanović tokom boravka na Farmi stekla je puno obožavaoca koji je podržavaju u svemu što radi, a nedavno je dobila i veoma dirljivo i emotivno od četiri devojke koje je podelila putem društvene mreže Fejsbuk.

Jelenu Jovanović fanovi rasplakali dirljivim pismom: Ti si naš heroj! (Foto)



Edin Škorić demantovao pisanje medija: Jelena Jovanović nije trudna!
Svojim učešćem u rijalitiju Farma i vezom sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena Jovanović je napravila ogroman pomak u svojoj karijeri, pa pored brojnih nastupa dobila je i veliki broj fanova koji je podržavaju u svemu što radi.

Jelena je putem društvene mreže Fejsbuk podelila vrlo emotivno pismo od četiri devojke koje su njene vatrene obožavateljke:  "Ti si neko ko ne traži previše, nego ceni ono što ima. Sama krčiš trnovit put prema uspehu i dokazuješ da si borac. Hrabra si, odlučna, istrajna, borbena, skromna, pre svega dostojanstvena. Čak i onda kada doživiš poraz, ne dozvoli da ti u očima zablistaju suze jer zli ljudi će se tome radovati kao svom uspehu. Rasteraj svaki tmuran oblak koji nosi nevreme svojim osmehom, uvek imaj na umu da si jaka i da možeš da hodaš ponosno", samo je deo pisma koje je oduševilo pevačicu.

 


Ponosna na svoje fanove pevačica se pored fotografije sa pismom zahvalila devojkama i napisala: "Hvala devojke! #najboljifanovi"!

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus


>