Region

Svet

Pink music festival 28. i 29. aprila, ukupno 25 takmičara - bez Granda!

Pink music festival održaće se 28. i 29. aprila, a organizatori manifestacije odgovorno tvrde da će se iz ovog muzičkog projekta izroditi brojni hitovi koje će odmeriti poznata imena domaće estrade, ali je zanimljivo da će izostati "Grandovi" pevači.

Pink music festival 28. i 29. aprila, ukupno 25 takmičara - bez Granda!



Na velelepnoj sceni u Šimanovcima takmičiće se ukupno 25 izvođača, među kojima su i Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, grupe Lexington, Tropico, In vivo i OK bend, zatim Marina Visković, Romana Panić, Dado i Šako Polumenta, Dženan Lončarević, Maja Berović, Danijela Vranić, Jelena Jovanović, Milena Ćeranić, "Blek panters", Knez i Željko Šašić. Bivšoj članici grupe Funky G Anabeli Atijas ovo će biti estradni povratak posle porođaja u Sarajevu i vraćanja u Beograd. Pevač Adil Maksutović pojaviće se prvi put u javnosti nakon skandala sa nevenčanom suprugom, kao i Goga Sekulić koja će se latiti mikrofona posle suprugove smrti.

"Svi takmičari su pobednici jer će njihove pesme sigurno obeležiti ovu godinu uz reklamnu kampanju u iznosu od 15.000 evra", rekao je u četvrtak na konferenciji za medije Darko Popović, jedan od selektora Festivala. "Numere će biti predstavljene 15 dana pre polufinala i sve imaju šansu da do finala postanu hitovi. Cilj nam je da na festivalu promovišemo nove pesme, pa ćemo krajem godine organizovati drugi sa hitovima za zimsku sezonu."

Popović je otkrio i da će učesnici imati atraktivan scenski nastup kakav se viđa na Eurosongu, na kome će raditi najbolji koreografi i scenografi. Mada su organizatori ranije rekli da neće bojkotovati "Grandove" pevače, nijedan iz te produkcije se ne takmiči! Navodno, pesme im nisu prošle selekciju.

Voditeljski par festivala Nina Radulović Lečić i Vladimir Stanojević predstavili su i novi projekat "Bravo šou", koji će startovati u nedelju 26. aprila. Reč je o glamuroznoj i najskupljoj muzičko-igranoj emisiji do sada prikazanoj u Srbiji.

"Osim muzičkog šoua, u kojem će se pojaviti najveće zvezde iz regiona, emisija će sadržati sitkom momenat na kojem rade dramaturzi Nebojša Romčević i Dragan Guzijan, i glumci poput Seke Sablić i Branislava Lečića", otkrila je Nina, koja tvrdi da joj suprug nije postao voditelj preko veze.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: M. Labudović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>