Region

Svet

Parni Valjak posle spektakla u Beogradu obećava: Biće još paklenije u Novom Sadu 16. aprila!

Kultni rok bend Parni valjak posle veličanstvenog beogradskog koncerta koji je priredio publici 8. marta u Kombank Areni, najavljuje još spektakularniji koncert u Novom Sadu - 16. aprila u hali Spens.

Parni Valjak posle spektakla u Beogradu obećava: Biće još paklenije u Novom Sadu 16. aprila!



Parni Valjak u Areni priredio Beograđanima fenomenalno veče i pravi muzički spektakl! (Foto)
Iako iza sebe imaju gotovo četiri decenije uspešne karijere interesovanje za ove velikane rok scene ne jenjava, pa će Novosađani imati priliku da se uvere u fantastičnu atmosferu koju članovi benda Parni valjak, na čelu sa Akijem Rahimovskim, svojom nepresušnom energijom i dalje šire.

"Emocije i energija koju nam je publika pružila u Areni su toliko jaki da će nas još dugo držati taj osećaj radosti i zadovoljstva. Sad se žestoko spremamo za Novi Sad i znamo da će i u Spensu biti paklena atmosfera. Jedva čekamo da se poklonimo i novosadskoj publici!", izjavio je uzbuđeno Aki posle beogradskog koncerta i obećao pravi spektakl i u Novom Sadu!



Uz najsavremeniju audio i video opremu, i visokobudžetnu produkciju do sada neviđenu na našim prostorima kada su u pitanju domaći izvođači, a kakvu od ovakvih muzičkih velikana samo i možemo očekivati, Parni valjak će Novosađanima prirediti veče za pamćenje, a sve to po popularnim cenama karata: 800 do 1.400 din na blagajni SPENS-a, NS Bilet centra u ulici Modene, kao i na svim prodajnim mestima Eventima i online preko www.eventim.rs

Autor: B.B.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>