Style

Ljubav

Kejt Midlton će promeniti čak 32 odevne kombinacije tokom boravka u Australiji

Princ Vilijam i Kejt Midlton doputovali su u ponedeljak sa sinom Džordžom u tronedeljnu posetu Australiji i Novom Zelandu, a za tu priliku vojvotkinja od Kembridža odlučila je da promeni čak 32 odevne kombinacije.

Kejt Midlton će promeniti čak 32 odevne kombinacije tokom boravka u Australiji



Novi portret Kejt Midlton i princa Vilijama sa malim princem glavna tema u Britaniji
Kraljevski par, princ Vilijam i Kejt Midlton, doputovao je u posetu Australiji, nakon kratkog boravka u Sidneju , svoj put su produžili na Novi Zeland, a za tu priliku vojvotkinja od Kembridža je odabrala crveni kaput sa šeširićem i haljinu u kojoj je neoverovatno podsećala na pokojnu princezu Dajanu.



Noseći u naručju svog devetomesečnog sina, Kejt je u jednom momentu doživela neprijatan trenutak, kada joj je jak vetar podigao donji deo kaputa i otkrio njene noge. Njoj to nije predstavilo nikakav problem, iako mnogi smatraju da bi Kejt trebala više da kontroliše svoju garederobu koju nosi, prenosi slobodnadalmacija.hr.

Tokom tronedeljnog boravka na Novom Zelandu i u Australiji vojvotkinja će , prema pisanju stranih medija čak 2 puta promeniti svoju odevnu kombinaciju, a kako bi u svakom trenutku blistala, na put je povela i svoju frizerku i šminkerku.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>