Region

Svet

Uroš Ćertić dobio 18.000 evra za reklamu, kaskader oduševio Norvežane! (Foto)

Uroš Ćertić dobio je18.000 evra za dvonedeljni aranžman u reklami koju je snimio za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj "ISA" i istoimeni studio, a kaskader koji je u dosadašnjoj karijeri snimao filmove sa raznim svetskim zvezdama, u ovoj reklamnoj kampanji nema nimalo lak zadatak.

Uroš Ćertić dobio 18.000 evra za reklamu, kaskader oduševio Norvežane! (Foto)Ivana Stamenković Sindi proslavila ćerkin rođendan bez Uroša Ćertića!
Naš najpoznatiji i najtraženiji kaskader Uroš Ćertić, bivši učesnik VIP Velikog Brata snimio je reklamu za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj "ISA" i istoimeni studio. Za ovaj dvonedeljni angažman Uroš je zaradio čak 18.000 evra."Uroš od prošle godine dobija mnogo ponuda za različite poslove, ali pravi dobru selekciju. Bitna mu je bezbednost, kao i uslovi rada. Srećan je što je u prilici da bira, a presrećan je odleteo u Norvešku jer osim zarade od 18.000 evra za reklamu, ovim putovanjem otvara sebi mnoga vrata. U Norveškoj se sve češće snimaju najčuveniji filmovi, i dobri kaskaderi su veoma traženi i dobro plaćeni. Uroš će se vratiti sredinom aprila, a onda će ponovo za nekoliko meseci ići zbog novog angažmana", rekao je Urošev prijatelj.

Uroš, koji je u dosadašnjoj karijeri snimao sa Vilom Smitom, Benom Stilerom, Selmom Hajek i brojnim planetarnim zvezdama, u ovoj reklamnoj kampanji nema nimalo lak zadatak. Kaskader se u reklami spaljuje, odnosno ceo gori i radi fascinantne kaskade sa automobilom.Uslovi rada su mu izuzetno dobri, a visokobudžetna produkcija, garantuje mu i sigurnost. Ipak, negde u dubini svog bića, Ćertić pored treme ima malu dozu straha, iako to poriče, ali pred put u hladnije krajeve priznao je da je zabrinut: "Vidimo se za dve nedelje...ako preživim", napisao je Uroš na svom Fejsbuk profilu.

"Odličan posao je u pitanju. Prezadovoljan sam što su mene izabrali za najzahtevnije kaskade. Sve odlično teče, a već krajem leta se na dve nedelje vraćam na ovu akademiju jer postajem njihov instruktor. Upoznao sam gradove Mos i Oslo",  rekao je zadovoljno kaskader.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Uros Uki Certic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>