Region

Svet

Region

Bioskopski start filma Mamula pomeren za 1. maj (Foto+Video)

Zbog velikog broja naslova koji se podudaraju sa otvaranjem bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping Centru, producentska kuća Viktorija Film i distributerska kuća Tuck pomeraju dolazak filma na redovni bioskopski repertoar na 1. maj.

Bioskopski start filma Mamula pomeren za 1. maj (Foto+Video)



Franco Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natalie Burn, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Stefanović, Sofija Rajović, Jelena Rakočević, Zorana Kostić Obradović, Janko Cekić i Miki Perić glavni su glumci ovog filma, koji je našoj publici premijerno prikazan na ovogodišnjem FESTU.

Priča filma prati dve američke turistkinje koje dolaze u Crnu Goru da posete prijatelje. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu.



"Akcioni i horor filmovi danas su najpopularniji žanr, što je dokazano postojanjem publike širom sveta verne žanru, kao i podacima prodaje ovakvog tipa filma na svim većim svetskim marketima. MAMULA će ujedno biti percipiran i kao američki film jer će glavni likovi biti Amerikanci, ali i kao domaći film, zbog lokacija i većeg broja poznatih domaćih glumaca. Mističnost sirena biće očuvana kroz atmosferu i stil režije, gde će se priča više bazirati na onome šta publika zamišlja, nego šta zaista vidi", izjavio je reditelj filma, Milan Todorović.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>