Region

Svet

Ples sa zvezdama: Nikola Nemešević Nemeš - Zaboravio sam plesne korake!

Učesnik šoua Ples sa zvezdama Nikola Nemešević Nemeš iako se kao mlad bavio amaterskim plesom, otkriva da je zaboravio plesne korake i dodaje da je prezadovoljan ekipom zvezda i plesača koji učestvuju kao i da je među njima lepa atmosfera.

Ples sa zvezdama: Nikola Nemešević Nemeš - Zaboravio sam plesne korake!Ples sa zvezdama: Tanja Bošković zasenila takmičare u prvoj epizodi, život ne prestaje u šezdesetoj!
Učesnik plesnog šoua Ples sa zvezdama, Nikola Nemešević  jedan je od onih takmičara koji su imali neko plesačko iskustvo, ali pošto je od tada prošlo mnogo vremena Nemeš otkriva da je dosta koraka zaboravio i nada se da će uz pomoć svoje plesne partnerke uspeti da se podseti svega i ostvari zadovoljavajući plasman. 

"Ranije sam se bavio plesom, amaterski, za svoju dušu sam plesao tango. Međutim od tada je prošlo dosta vremena, pa sam pozaboravljao korake. Ali po nešto je i ostalo", kaže Nemeš i dodaje da je prezadovoljan ekipom zvezda i plesača, kao i da je atmosfera među njima sjajna.

"Ukoliko se zadržim duže, dobro je, ako se zadržim kraće opet imaću vremena za neke druge stvari", otkriva Nemeš.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>