Region

Svet

Daniel Kajmakoski zaplakao kada su ga u Makedoniji dočekali kao svetsku zvezdu

Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski dočekan je u rodnoj Makedoniji poput prave zvezde svetskog kalibra! Već na aerodromu Daniela je sačekao nemali broj glasnih fanova pa ni harizmatični momak nije odoleo prizoru i naletu emocija...

Daniel Kajmakoski zaplakao kada su ga u Makedoniji dočekali kao svetsku zvezduDaniel Kajmakoski: Ne idem nigde, ovi ljudi su zaslužili da čuju od mene nešto na našem jeziku!
Aerodrom u Skopju bio je mali da primi u subotu sve Danielove fanove koji su ga posle velikog trijumfa u prvom regionalnom muzičkom šou X Factor Adria napokon dočekali u svojoj zemlji. Talentovani Daniel Kajmakoski, koji je preko noći postao omiljen u celom regionu, nije mogao da sakrije oduševljenje pa su ga toliko ponele emocije da je i zaplakao.

Daniel Kajmakoski o budućim planovima: Prvo želim da proslavim pobedu u Makedoniji
I kao pravi pobednik jednog velikog takmičenja, obratio se novinarima i prisutnim obožavaocima na skopskom aerodromu, a susret nije mogao proći bez čuvene pesme "RED" koja ga je proslavila već na prvoj audiciji. Fotografiju sa lica mesta koja govori više od reči objavio je na društvenoj mreži, dok su fanovi histerično uzvikivali njegovo ime.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Daniel Kajmakoski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>