Region

Svet

Katarina Grujić u seksi scenama sa Sarom Jovanović: Očekujte neočekivano!

Katarina Grujić i Sara Trajanović uskoro bi trebale da snime spot za pevačicin singl "Lutka", koji će prema Kaćinim rečima biti prepun seksi scena, a obožavaocima poručuje da očekuju nešto do sada neviđeno od nje.

Katarina Grujić u seksi scenama sa Sarom Jovanović: Očekujte neočekivano!Katarina Grujić odgovorila svima koji je vređaju: Moj nos nije zaboden u tuđi život! (Foto)
Katarina Grujić i Sara Trajanović i posle Farme ostale su najbolje drugarice, a dve mlade dame uveliko razmišljaju da svoje prijateljstvo pretvore u ozbiljan poslovni plan, tako što je Kaća ponudila Sari ulogu u njenom spotu za pesmu "Lutka".

"Snimaću spot za moju novu pesmu Lutka, pregovaram sa Sarom neke seksi scene. Ona se tu nešto nećka, ali ja imam vrlo pervezan scenario prepun vrelih scena koje će izgledati bombastično. Pesma je veoma dobra, pa mora i spot da je isprati, onako žestoko uz dve atraktivne cice. Očekujte neočekivano, samo da nas ne cenzurišu", rekla je Katarina Grujić, koja sa nestrpljenjem iščekuje snimanje novog spota.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>