Region

Svet

Premijerno Ivan Petrović - Biram da ostanem sam! Uživajte u novom spotu i pesmi (Video)

Ivan Petrović je "Biram da ostanem sam" uradio zajedno sa svojom koleginicom i prijateljicom Saškom Janković i sada su pesma i spot premijerno objavljeni, a u ovoj baladi možete uživati i na našem portalu.

Premijerno Ivan Petrović - Biram da ostanem sam! Uživajte u novom spotu i pesmi (Video)Premijerno: Prvi singl Ivana Petrovića - Dobra za kraj (Video)
Učesnik muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" objavio je novi singl "Biram da otanem sam", a Ivan Petrović je ovu pesmu pripremao zajedno sa Saškom Janković koja je takođe učestvovala u ovom muzičkom šouu takmičarskog karaktera. Da je njihovo prijateljstvo nastavilo da traje dokazuje upravo ova saradnja, budući da je Saška Janković radila muziku za ovu pesmu, a tekst su napisali upravo ona i Ivan, dok mu je Saška pevala i prateće vokale.

Posle kraće pauze od njegovog prvog singla "Dobra za kraj", Ivan je spremio novi singl, a zajedno sa njim i spot koji počinje vrlo provokativno. Pesma je objavljena u produkciji "Prva records", a aranžman je prirao Vladimiru Jovančiću. Uživajte u Ivanovoj novoj pesmi.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>