Region

Svet

Jovana i Željko Joksimović se raduju prinovi: Istina je, dobićemo sina!

Željko i Jovana Joksimović samo mesec i po dana pre nego što će postati roditelji otkrivaju da čekaju dečaka. Iako su ovu informaciju pažljivo skrivali od medija i čuvali je samo za najuži krug porodice, pol bebe su na kraju ipak sa radošću otkrili.

Jovana i Željko Joksimović se raduju prinovi: Istina je, dobićemo sina!Željko Joksimović poštuje Jovaninu želju: Neću prisustvovati porođaju, moja supruga je protiv toga
Iako je finale X Factor Adria blizu, euforija koja Željka Joksimovića obuzima nije samo zbog finalne večeri već i zbog toga što se porođaj njegove supruge bliži. Jovana će za mesec i po dana roditi dečaka, što je pevač potvrdio.

"Istina je, dobićemo sina i naravno da se radujem prinovi", rekao je Željko za magazin Story. Soba za bebu je uveliko spremna, a pošto Željko iz prvog braka ima ćerku Minu verujemo da je radost što će postati otac dečaka utoliko veća.

Željko i Jovana Joksimović doleteli iz Crne Gore: Ona trudna, a on se žali na mučnine! (Foto)
Buduća mama, Jovana Joksimović neće biti na malim ekranima do septembra, a Željko bi trebao da predstavi novi album u aprilu. A kao dodatak svim slavljima koja ih očekuju u aprilu su i rođendani budućih roditelja, sa samo pet dana razlike, Jovani 25. aprila, a Željku 20. aprila.

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>