Svet

Region

Kejti Peri savršena šefica, svojim asistentima kupila automobile vredne 500.000 dolara!

Pevačica Kejti Peri se pokazala kao savršen šef  koga bi svako poželeo. Naime, ona je za svojih pet asistenata kupila nove automobile vredne čak 500.000 dolara i time pokazala svoju velikodušnost i primer kako nadređeni treba da se ponaša.

Kejti Peri savršena šefica, svojim asistentima kupila automobile vredne 500.000 dolara!Kejti Peri pomogla drugarici da se porodi u dnevnoj sobi (Foto)
Američka pop zvezda Kejti Peri se ovih dana oseća veoma darežljivo. Pevačica je za svoje zaposlene, tačnije pet najbližih radnika, kupila automobile na struju vredne 500.000 dolara, u pokušaju da postanu postane šefica godine. Samim tim što su automobili na strujni pogon Kejti pokazuje da se zalaže za očuvanje prirode.

El stajl proglasio Kejti Peri za ličnost godine (Foto)
Pop pevačica ima pet zaposlenih koji joj prave raspored, završavaju obaveze za nju, pa je ona odlučila da im se pored plate oduži time što će im kupiti po Fisker Karma električni luksuzni auto.

"Oni su kompletno električni i sam vrh luksuznih automobila, a pošto pevačica mrzi smog u Los Anđelesu nije joj bio problem da izdvoji po pola miliona dolara i time malo raščisti vazduh u gradu", rekao je Kejtin prijatelj.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Image

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>