Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran i Sila uživaju u ljubavi, ali im plemensko veće sprema neprijatno iznenađenje (Foto)

Junakinja serije Sila već nekoliko puta izbegla je izvršenje presude. Iako su mnogi planirali da je ubiju, neki su za to dobijali i naređenje, a neki su se na taj korak odlučivali i sami i Sila je ponovo u opasnosti sa pištoljem uperenim u glavu.

Serija Sila večeras: Boran i Sila uživaju u ljubavi, ali im plemensko veće sprema neprijatno iznenađenje (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, trenutak je deli od sigurne smrti! (Foto)
Iako su svi mislili da je Sila pobegla, to što je Bedirhan još uvek u kući poljuljalo je njihovu sumnju, a na kraju je Boran i saznao da je oteta. Sila je uspela da pobegne, ali ju je otmičar Harun sustigao i uperio joj pištolj u glavu. Firuz Aga je rekao Boranu da iza svega stoji Ahmet aga, pa ga je Boran poveo sa sobom u misiju spasavanja Sile. U poslednjem trenutku Boran stiže da spasi Silu, a sve to tako što na kocku stavlja život Ahmet Age. Silu zanima samo da li je Bedirhan dobro, a kada dobije potvrdan odgovor onesvešćuje se u Boranovom naručju. Posle cele drame, Firuz i Kevser shvataju da su im deca okrenula leđa zbog njihovih postupaka, a Boran se potrudi da im to i dokaže. Pored njega i Narin saopštava majci da ne želi da živi sa njima u kući i zahteva da se vrati kod svoje svekrve. Firuz i Kevser se tada odlučuju na drastičnu promenu, odnosno kreću u kuću u vinogradu kako bi svoju decu pustili da žive svoje živote, ali ih sprečava Boran, a zatim i Sila.



U međuvremenu Ahmet aga posramljen i povređenog ponosa kuje zaveru protiv Borana i nagovara veće da mu oduzme titulu age. Kada dobije potvrdu da će mu to i uspeti, udružuje se sa Dilaverom, a za novog Agu veće postavlja upravo onog koji Boranu i Sili neće odgovarati, dok njih dvoje žive u snovima i bajkama i provode zajedno vreme posle otmice kako bi nadoknadili izgubljene trenutke.

Zinar posećuje svog brata i saopštava mu da veće planira da izbaci Borana i Firuza iz plemena, uz želju da pomogne. No, kada mu Firuz saopšti da je konačno odlučio dastane uz svoju decu, Zinar ne sluti da će išta dobro izaći iz svega toga. Veće je sve više iziritirano Boranovom tvrdoglavošću i stvari se sve više komplikuju, ali se porodica sve više ujedinjuje. Kevser spušta loptu i posećuje Narin, a kada u suzama krene kući Narin je ipak naziva majkom i zahvaljuje joj se što je došla.

Sa svih strana stižu informacije da Ahmet Aga na sve načine pokušava da diskredituje Borana, a to mu i polazi za rukom. I dok u porodičnoj kući vlada idila, u Boranovom plemenu stvari kreću nizbrdo...

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>