Svet

Region

Eurosong 2014: Predstavnik Jermenije Aram MP3 glavni favorit za pobedu? (Video)

Predstavnik Jermenije Aram Sargsyan, odnosno Aram MP3, će na Eurosongu 2014 u Danskoj pesmom "Not alone" predstavljati Jermeniju, a prema prognozama svetskih kladionica, ovaj 29-godišnji pevač ima najveće šanse za pobedu.

Eurosong 2014: Predstavnik Jermenije Aram MP3 glavni favorit za pobedu? (Video)PREMIJERA: Sergej Ćetković - Moj svijet! Pesma i spot sa kojom Crna Gora ide na Eurosong 2014! (Video)
Izvođači koji će ove godine u maju predstavljati svoje zemlje na izboru za pesmu Evrovizije u Kopenhagenu uveliko pripremaju svoje nastupe, a svetske kladionice počele su da se bave kalkulacijama oko pobednika. Iako zemlje sa Balkana prema njihovim prognozama i nemaju baš neku mogućnost da ostvare dobar plasman, najveću šansu za pobedu ima pevač iz Jermenije Aram MP3.

Sergej Ćetković koji će sa pesmom "Moj svijet" predstavljati Crnu Goru, prema prognozama zauzima tek 26. mesto, dok pesma "To the sky", koju izvodi Tijana Dapčević trenutno zauzima na kladionicama 28. poziciju.

Aram Mp3 od malena se bavi muzikom, komponovanjem i stand up komedijom, a da li ova pesma zaista zaslužuje pobedu, poslušajte:

.
Autor: J.B.
Izvor: blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>