Ostalo

Sme�no

Hakovani Google Street View pretvara vaš grad u postapokaliptičnu džunglu (Foto+Video)

Veliki gradovi uglavnom su puni betona, zgrada, ulica, trotoara i objekata koji ne sadrže mnogo zelenila, ali uz novi hack koji je napravljen koristeći Google Maps vaš grad postaće prava džungla koja podseća na predeo posle apokalipse.

Hakovani Google Street View pretvara vaš grad u postapokaliptičnu džunglu (Foto+Video)



Google Maps nudi nove informacije za korisnike Android uređaja
Tvorac sajta "Urban Jungle Street View" omogućavama vam da vidite kako bi vaša ulica izgledala pokrivena šumskim biljkama, a Einar Oberg na Tviteru je izjavio i kako "krši sve uslove, kao da sutra ne postoji", obzirom da je koristio nedokumentovane podatke Google Mapsa da bi realizovao svoju ideju.



Sajtu se može pristupiti samo koristeći Google Chrome pretraživač, a efekat koji ovaj sajt primenjuje napraviće od vašeg grada pravu džunglu uz 3D pozicioniranje zelenila između objekata, ali i na samim ulicama. Opšti utisak korisnika ovog sajta jeste: "što jezivije to je više kul".

Google je do sad nekoliko puta reagovao na ovakve "hackove", kao kada je sa Google Mapsom učinjena slična stvar, odnosno kada se Street View pretvorio u pucačku igricu, ali se povodom Street Džungle još uvek nije oglasio.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>