Svet

Region

Kejt Vinslet dobila zvezdu na čuvenoj Stazi slavnih

Za Kejt Vinslet ponedeljak je očigledno bio slavljenički dan, jer je glumica juče dobila svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, i to samo par sati pošto je zemljotres potresao čitav Los Anđeles.

 Kejt Vinslet dobila zvezdu na čuvenoj Stazi slavnih



Kejt Vinslet rodila dečaka!
Tridesetosmogodišnja Kejt Vinslet se pojavila u javnosti prvi put nakon rođenja njenog sina i to na dodeli zvezde na holivudskoj Stazi slavnih, koja je dodeljena upravo njoj.

Kejt Vinslet: Briga me kolika mi je zadnjica (Foto)
Glumica se našalila i u vezi zemljotresa koji je prethodio dodeli zvezde, gde je izjavila: "Nisam znala da će biti tako posećenj događaj", misleći na zemljotres, i dodala da ju je isti prilično upašio.

Ona je šest puta nominovana za Oskara, uključujući njenu ulogu Rouz u kultnom Titaniku, a nagradu američke Akademije za film je dobila za ulogu u filmu "Čitač".

Glumica Keti Bejts, koja je prisustvovala dodeli, je na račun zvezda na Stazi slavnih izjavila: "Svako zaslužuje da hoda po zvezdama. Iako se zvezde na Stazi slavnih isprljaju, ono što traje su predivni fimovi i uloge koje ste odigrali i koje su ukrale srca gledalaca. To niko ne može da oduzme". Lepo rečeno Kejti!

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>