Region

Svet

Koncert Parnog valjka u Novom Sadu 16. aprila (Foto)

I dok su utisci sa fantastičnog koncerta Parnog valjka za Dan žena u Kombank Areni još uvek sveži, a emocije ne jenjavaju, velikani rock scene pripremaju novi spektakl koji će prirediti svojim obožavaocima u Novom Sadu, 16. aprila.

Koncert Parnog valjka u Novom Sadu 16. aprila (Foto)



Novosadski Spens će tog dana definitivno "goreti" od brojnih hitova i sjajne atmosfere koju krase svi koncerti ovog kultnog benda nepresušne energije.

"Još nismo sumirali sve utiske iz Arene, ali moram da kažem da je bilo fenomenalno! Emocije i energija koju nam je publika pružila su toliko jaki da će nas još dugo držati taj osećaj radosti i zadovoljstva. Mi smo dali sve od sebe, kao i uvek do sada, a publika je to znala da nam uzvrati", priča u jednom dahu Aki i nastavlja: "Sad se žestoko spremamo za Novi Sad i znamo da će i u Spensu biti paklena atmosfera. Jedva čekamo da se poklonimo i novosadskoj publici!".



Ulaznice za koncert u Spensu, a po popularnim cenama od 800 do 1.400 din su u prodaji na blagajni SPENS-a, NS Bilet centra u ulici Modene, kao na svim prodajnim mestima Eventima i online preko www.eventim.rs

Autor: B.B.
Foto: PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>