Region

Svet

Stoja Novaković preživela pakao! Prijavila otmicu svojih unuka policiji!

Jedna od najmlađih baka na estradi Stojanka Stoja Novaković preživela je pravi pakao kada je njenoj snaji stigla poruka u kojoj je pisalo da su joj unuci oteti i da otmičare traže otkup, a sve je odmah prijavila policiji.

Stoja Novaković preživela pakao! Prijavila otmicu svojih unuka policiji!Kako saznaje "Alo", pevačicina snaja Marina prijavila je policiji otmicu svoje dece nakon što je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi od nje traže otkup, a odmah zatim je svekrvi Stoji javila da su joj nestali naslednici iz stana na Zvezdari. Na kraju se, srećom, ispostavilo da je poruku poslala pevačicina unuka iz revolta što često mora da čuva mlađeg brata.

"Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je vrlo uznemirena rekla svekrvi da je dobila poruku sa anonimnog broja, u kojoj je bilo napisano da su deca na sigurnom i da će ih uskoro videti ukoliko se dogovore o uslovima!", kaže naš izvor i dodaje da se porodična drama ubrzo završila, i to na neočekivan način. "U stan Stojine snaje posle izvesnog vremena iznenada su ušli pevačicini unuci! Na kraju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata!"
 

Foto: Alo.rs/Jelena Vučetić

Kasnije je i pevačica ispričala svoju verziju događaja: "Moja snaja i ja mnogo smo se uplašile jer unuci nikada nigde nisu otišli sami, a da se pre toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da deca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku potpuno paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahireno je ispričala sve što su od nje zahtevali. Međutim, posle jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuću potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka. Rekli su da ih je mamilo lepo vreme napolju i da su sa društvom otišli u obližnji parkić. Hvala bogu, sve se dobro završil", kaže Stoja.

Ona kaže da je njen sin Milan u tom trenutku bio u Australiji, gde radi kod rođaka, i da očekuje da će se za dva meseca vratiti u Srbiju.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Stojanka Novakovic STOJA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>