Region

Svet

Karte za koncert Vlade Georgieva od danas u prodaji: Siguran sam da će moja publika uživati!

Naš najuspešniji muzičar, kompozitor i producent, pevač Vlado Georgiev po prvi put u karijeri, svojoj publici predstaviće se solističkim koncertom u Kombank Areni 16. maja.

Karte za koncert Vlade Georgieva od danas u prodaji: Siguran sam da će moja publika uživati!


PREMIJERA: Vlado Georgiev - Iskreno! Dugoočekivani Barbin spot je konačno objavljen! (Video)

Poznato je da na svojim koncertima, proslavljeni kantautor Vlado Georgiev uvek postavlja nove standarde, a po prvi put u karijeri, svojoj publici predstaviće se solističkim koncerom u Kombank Areni povodom čega je izjavio:

“Jako se radujem koncertu. Ono što pripremam će biti potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno i vrlo interesantno, rekao bih. Tehnički, svaki deo Arene će biti perfektno ozvučen, a sama bina učiniće da imam dobar kontakt sa publikom. Trenutno radim na aranžmanima, s obzirom na to da za ovu priliku ubacujem gudače i duvačku sekciju, kao i još pratećih vokala, perkusije i nekoliko kvalitetnih muzičara. Paralelno, drugi tim priprema scensko-vizuelni scenario koncerta. Biće zaista puno stvari koje se ne viđaju na ovim prostorima. Siguran sam da će moja publika uživati.”

Vlado Georgiev: Koncert 16. maja u Kombank Areni (Foto)
Vlado Georgiev će u produkcijskom smislu pokušati da pomeri granice postavljanjem bine na način koji još uvek nije viđen na našim prostorima, tako što će bina biti na sredini kako bi Vlado zajedno sa svojim pratećim bendom imao direktan kontakt sa publikom na sve četiri strane Kombank Arene. Centralnom pozicijom bine povećava se i sam kapacitet mesta u Kombank Areni, a broj posetilaca koji može u ovoj postavci da primi je do 30,000.

Ulaznice po promotivnim cenama od 1,500 za parter, 2,200 za donje tribune (nivo 200) i 6,500 dinara za mesto u loži mogu se kupiti do 1. aprila 2014. godine na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Vlado Georgiev

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>