Region

Svet

Ivan Ivanović: Neću da se izvinjavam nikome sa Pinka

Poznati voditelj Prve srpske televizije Ivan Ivanović, imao je svoje izlaganje na pres konferenciji povodom početka rada novog medijskog operatera u regionu. Međutim, u sklopu svog projekta pustio je i video sa lapsuzima svojih kolega sa televizije Pink, koje je to poprilično razljutilo.

Ivan Ivanović: Neću da se izvinjavam nikome sa PinkaIvan je pokušao da se odbrani rečima kako je taj isti snimak na Youtube-u pogledalo više miliona ljudi, tako da se ne oseća krivim i nije on prvi koji ga je objavio.

"Ko je bio na pres konferenciji Prve srpske televizije zna da sam se ja prvih 10 minuta šalio na račun kolega sa svoje televizije, pa onda pustio taj snimak, koji je odgledalo nekoliko miliona ljudi, tako da nisam ja taj koji je prvi put objavio takav klip. Tačno je da sam hteo da kontaktiram sa jednim od kolega „Pinka“ i raspitao se za broj, ali se do kraja nismo čuli. Ali, ni u tom slučaju se nikome ne bih izvinjavao jer ne vidim razloga za tako nešto," rekao je Ivan i dodao da pomenute novinare veoma poštuje.

"Cenim rad i delo Tanje Jordović i Počuče, tako da nisam imao nikakvu lošu nameru, niti sam rekao nešto loše za njih. Mislim da su mediji prepumpali takozvani rat te dve televizije, a sada „Pink“ od sebe pravi žrtvu. Sve je to počelo kada su zabranili svojim ljudima da gostuju u našim emisijama, a meni to nije normalno. Zato smo i poslali saopštenje u kojem žalimo zbog uslova u kojima rade," završio je voditelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>