Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je u opasnosti dok je Boran zarobljen! Hoće li uspeti da spasi nju i dete? (Foto)

Nakon što je Sila na svet donela njenog i Boranovog sina Bedirhana, shvata da je neočekivani događaji samo sputavaju u planovima i odustaje od bežanja iz Mardina i Midjata, a njenu sreću ponovo će pokvariti njeni protivnici.

Serija Sila večeras: Sila je u opasnosti dok je Boran zarobljen! Hoće li uspeti da spasi nju i dete? (Foto)



Serija Sila večeras: Sila rađa dečaka! Boran predoseća da su mu žena i dete u opasnosti! (Foto)
Umesto da uživa u tome što je dobila sina, Sila brine kako će se sve završiti i razmišlja kako da sašititi svoje dete, dok je njen Boran još uvek u zatvoru i ne zna da je dobio sina. On predoseća da je Sila u opasnosti i traži način da joj pomogne i spasi je.U međuvremenu, Esma zove Džihana, ali joj se Umu javlja na telefon i saopštava Esmi da je upucan, a zatim spušta slušalicu. Svesna da njen suprug ima ljubavnicu, Umu ostaje u bolnici, a Esmin poziv je još više rastužuje.

Narin odlazi kod Borana i moli brata za oproštaj, ali posle njenog emotivnog govora koji je održala, nije mogla da zadrži za sebe da je postala ujna. Nakon što joj Boran oprosti jer ga nije obavestila o Silinom begu, saopštava je kako je i sam planirao da pobegne sa Silom i detetom. Ovaj trenutak bio je ključan da se Narin "slomi" i obavesti Borana da je postao otac! Ne samo to, već otkriva i Silinu lokaciju.



Ipak, nije Boran jedini koji saznaje gde se Sila nalazi, već i Dilaver dolazi do informacija i spreman da se osveti šalje svoje ljude u bolnicu, a oni otimaju Dželila. Dželil tada obavlja poziv u kome indirektno stavlja do znanja Boranu da nešto nije u redu i da je pod pretnjom, a Boran odlučuje da pobegne iz zatvora i zaštiti svoju porodicu. Ipak, Dilaver stiže pre njega i naoružan odlazi u Silinu sobu. Uprkos ideji o begu, Sila razmišlja gde je zapravo njen dom i u tom trenutku donosi jednu od najvažnijih odluka u svom životu... Taman kada je mislila da je rešila svoje probleme, idilu u bolničkoj sobi prekida naoružani Dilaver... Hoće li uspeti da osveti svog brata ili će neko spasiti Silu?

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Daily Motion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>