Region

Svet

Kiki Lesendrić ogorčen na roditelje Ilme Karahmet: Samo su želeli novac!

Kiki Lesendrić, razočaran je ponašanjem Ilme Karahmet nakon ispadanja iz takmičenja X Factor Adria, ali i ogorčen zbog njenih roditelja, za koje kaže da im je u glavi samo bila suma od 200.000 evra.

Kiki Lesendrić ogorčen na roditelje Ilme Karahmet: Samo su želeli novac!Ilma Karahmet odgovara na optužbe: Bila sam sprečena da gostujem na koncertu Kikija Lesendrića!
Kiki Lesendrić  jako je razočaran Ilmom karahmet i njenim ponašanjem otkako je napustila takmičenje X Factor i dodaje da su roditelji mlade pevačice priželjkivali pobedu samo zbog novca, koji bi osvojila u slučaju da je pobedila u ovom prestižnom takmičenju.

"Kao muzičar i pevač uvek bih pomogao svakome ko ima dobar glas i talenat, bez obzira ko je u pitanju. Samim tim što je Ilma bila u mojoj grupi, bila mi je na poseban način draga, jer je još uvek dete. Ona ima odlične vokalne sposobnosti i nesporan talenat, ali sve ostalo nema. Da bi bio zvezda i da imaš taj famozni iks faktor, moraš da se rodiš sa tim, to se ne stiče, a za to je najbolji pokazatelj upravo Ilma" rekao je Kiki i dodao:

"Sve velike zvezde koje poznajem nikada ne bi pokazale sujetu, razočarenje ili nedolično ponašanje, zbog toga i jesu zvezde. Međutim, Ilma je to pokazala čim je ispala iz takmičenja. Bila je vidno razočarana, ogorčena na sve članove žirija, publiku, produkciju, a njen odlazak bez pozdrava dokazuje u šta se malena devojčica pretvorila. Doduše, ne osuđujem ja Ilmu, ona još nije zrela, ali mi smeta što su njeni roditelji pucali na visoko i što su je već videli kao pobednicu. Njima su u glavi bili samo pobeda, novac i ugovor koji pobednik dobija", priča Lesendrić i nastavlja:

Ipak, on su ti koji svoje dete vaspitavaju i oni su jedini odgovorni za njeno ponašanje. I oni su ti koji je, žargonski rečeno, pumpaju da je zvezda, što je totalno pogrešno. Ona još mnogo mora da uči, jer put do zvezda je izuzetno težak i trnovit", kaže nekadašnji mentor Ilme Karahmet.

Iako ju je pozvao da gostuje na njegovom koncertu u Tuzli, Ilma se nije pojavila niti ga je obavestila da neće doći.

"S obzirom na to da sam joj bio mentor, pozvao sam je da dođe na moj koncert u Tuzlu kako bi uživo osetila atmosferu na nastupu. Međutim, ni ona ni njeni roditelji nisu se udostojili da me pozovu i obaveste me da se ona neće pojaviti, što samo govori koliko ne mogu da se nose sa porazom. Ovakvo ponašanje treba shvatiti vrlo ozbiljno, jer ako se na početku karijere ne može nositi sa porazom, šta će biti posle. Ubeđen sam da su Ilma i njeni roditelji poleteli previsoko, a za taj let nisu spremni", zaključuje Kiki Lesendrić.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>