Region

Svet

Jelena Golubović i Čupo uskoro postaju roditelji, prave bebu na Zlatiboru!

Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač su hteli barem na trenutak da se sklone od očiju javnosti, pa su pobegli na Zlatibor, gde će pored uživanja u prirodi pokušati da naprave bebu i time započnu divno putovanje zvano roditeljstvo.

Jelena Golubović i Čupo uskoro postaju roditelji, prave bebu na Zlatiboru!



Jelena Golubović otišla kod Čupe u Švedsku: Verenik je dočekao sa bombonjerom (Foto)
Pobednica Farme 5 i rediteljka Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač su odlučili da se sklone od gradske vreve i da na Zlatiboru prošire porodicu i naprave potomka.

"Jeleni se javila želja za materinstvom, pa je vereniku Čupi predložila da na Zlatiboru pokušaju da naprave bebu, što je on s oduševljenjem prihvatio. S obzirom na to da su i dalje u žiži interesovanja, njih dvoje su se povukli nakratko iz medija kako bi se posvetili jedno drugom i pokušali da ostvare san da postanu roditelji", ispričao je dobro obavešten izvor za Alo, i pritom dodao da će, organizovati i venčnje nakon što im se ostvari želja.

Jelena Golubović i Čupo Kalač se tajno venčali?! (Foto)
"Daleko od gradske vreve i pritiska javnosti, njih dvoje uživaju u ljubavi, domaćoj hrani i svežem planinskom vazduhu i trude se da Jelena ostane trudna. S obzirom na to da se Čupo ostvario kao otac, jer iz prethodnog braka ima dvoje dece, a rediteljka nema potomstvo, ona žarko želi da se nađe u ulozi majke. Kako su vereni i u ozbiljnoj su vezi, nema sumnje da će ovu želju uskoro i ostvariti, a usledila bi dugo najavljivana svadba", rekao je izvor.

Da li će se par samo odmoriti na Zlatiboru ili će zaista započeti porodicu videćemo, u svakom slučaju im želimo lep odmor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Zvanični FanTeam Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>