Ostalo

Sme�no

10 znakova da vas je upecala sponzoruša

Popularni muški magazin AskMen objavio je listu Top 10 znakova prema kojima možete prepoznati sponzorušu.

10 znakova da vas je upecala sponzoruša



1. Društveni status
Ona nema nikakvih dugoročnih ciljeva već smatra da je društveni status sve što joj treba, a njega će osigurati dijamantskim prstenom na ruci.

2. Puno je zgodnija od vas
Iako sa takvim komadom ponosno šetate gradom i lebdite pet metara iznad zemlje, ruku na srce lepotice padaju na ružne, dobrostojeće muškarce samo zbog njihovog debelog novčanika.

3. Svaki novi dečko bogatiji joj je od prethodnog
Ako primetite da ste bogatiji od njenog bivšeg, pripazite, jer bi ste vi mogli biti još samo jedna usputna stanica do njenog života u blagostanju.

4. Ona je snob
Procenjuje ljude po krpicama koje nose na sebi, dok je prema onima na dnu društvene liste uvek neljubazna. I naravno, više će je impresionirati vaš novi skupoceni limeni ljubimac nego to što se bavite humanitarnim radom.

5. Koristi se izgledom kako bi postigla ciljeve
U noćne klubove ulazi besplatno, na račun dubokog dekoltea, dok auto servisira kod komšije koji ne može odoleti njenoj guzi u ultra kratkom miniću.

6. Mrzi lepe žene
Ne voli biti u društvu lepih žena jer u njima vidi konkurenciju na koju nailazi u lovu na bogate muškarce. Zato je uvek savršeno doterana.

7. Nikad ne plaća račun
Uvek ste vi zaduženi za plaćanje, ona se nikada neće ni ponuditi da plati račun jer smatra da ćete vi biti džentlmen i uvek platiti umesto njih.

8. Ispipava stanje na vašem računu
Jako je zanima vaša karijera i finansijski status. Ne zbog toga jer vas želi bolje upoznati već zato da vidi hoćete li je moći izdržavati dok je sa vama u vezi.

9. Njene drugarice su sponzoruše
Ako se vaša ljubav isključivo druži sa sponzorušama, verujte, jedna je od njih. Za nju vredi ona '"sa kim si, takav si", prema tome pripazite da uskoro ne počnete finansirati celo "krdo" njenih drugarica.

10. Dijamanti su njeni najbolji prijatelji
Poklonili ste joj nešto od sentimentalne vrednosti, a ona je sa kiselim osmehom zakolutala očima. Ona želi skupocene poklone, dijamante i dizajnerske krpice.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>