Svet

Region

Čarli Šin napravio skandal u Meksiku! Probio zid pesnicom i zapalio gaće

Čarli Šin poznat je po svom skandaloznom ponašanju, a sada su u javnost procurili i detalji njegovog boravka u  Meksiku sa verenicom Bret Rosi.

Čarli Šin napravio skandal u Meksiku! Probio zid pesnicom i zapalio gaće



Čarli Šin: Prestanite moju verenicu da nazivate porno zvezdom!
Čarli Šin ne provodi odmor kao svaki drugi čovek, umesto da šeta i uživa na plaži, problematični glumac pije analgetike sa votkom, pesnicama probija zidove i skida garderobu sa sebe i pali je, a posle takvog rituala zove svoje prijatelje u sobu.

"Čim smo stigli, njegov telohranitelj otvorio je vrata i pustio nas unutra. Čarli je stajao pored stola na kome su bile flaše votke, cigarete razbacane svuda i šaka Vikodina.  Uzeo je nekoliko tableta i popio ih sa votkom", rekao je izvor koji je prisustvovao ovom činu.

Šin je odlučio da se na ovom putovanju i istetovira, a zatim tokom tretmana je bez upozorenja pesnicom probio rupu u zidu i kasnije se iznad nje potpisao. Toliko je bio nadrogiran da je skinuo svoje bokserice i zapalio ih, a njegov telohranitelj brzo ih je ugasio. Isti izvor navodi da je Čarli nastavio sa ludovanjem i da je zatražio od jednog muškaraca da ga poljubi. Ovaj ga je odbio, a glumac mu je zatim ponudio novac, međutim momak ga je odbio

Ipak, pre nego što su otišli, Čarliju su napravili još jednu tetovažu, želeo je da ovekoveči narukvice koje su mu napravile ćerke Sem i Lola,  koje ima sa glumicom Denis Ričards.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>