Region

Svet

Region

Serija Sila večeras donosi nove nevolje, Sila se razočara i okreće leđa Boranu (Foto)

Boran i Sila se ponovo sukobljavaju oko običaja pa Sila zajedno sa radnicama okreće leđa svom voljenom. Jezdin stric dolazi kod Borana i on pristaje na razmenu mladenki, što Silu skroz izbaci iz takta.

Serija Sila večeras donosi nove nevolje, Sila se razočara i okreće leđa Boranu (Foto)



Serija Sila večeras: Narin je trudna, a Boran i Sila su opet u lošim odnosima (Foto)
Džihan je rastrgan između Esme i Umu, ljubavnice i žene. Umu se nakratko ponada da se on promenio, ali se ubrzo opet razočara, a s druge strane, Esma je u Istanbulu i Džihan čeka njen sledeći korak, odnosno pobačaj.

Boran i Sila su, čini se, izgladili odnose i jutro dočekuju zagrljeni. Ipak, jaz među njima je sve veći. Dželil odlazi u firmu kako bi nastavio gde je Azad stao. Iako Bedar prvo ne odobrava njegov naum strahujući od novih nedaća, na kraju popušta.

Serija Sila večeras: Boran šalje Silu u Istanbul nemoćan pred Džihanom, ali ona mu remeti planove (Foto)
Jezdin stric iz Dijabrbakira dolazi kod Borana tražeći da izvrši običaj nad njegovom ćerkom, koja je pobegla od kuće kako bi se udala za voljenog čoveka. Kada Sila sazna da je reč o Jezdinoj rodbini i da je Boran pristao na razmenu mladenki, pokuša da zaštiti svoje radnice i okreće leđa Boranu misleći da mu je i dalje stalo do Jezde. A ne zna da su im želje iste i da on ima druge planove kako bi izbegao izvršenje običaja...



I dok joj Boran objašnjava svoj prvi plan i da nije imao izbora, Sila ga optužuje da želi da je izludi i odlazi. Narin je srećna zbog trudnoće i namerava svim silama da zaštiti Azadovo dete.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>