Region

Svet

Zoran Bašanović: Jelena Karleuša je pomešala muža sa telohraniteljem

Odgovarajući na optužbe bivšeg estradnog menadžera Zorana Bašanovića, pop pevačica Jelena Karleuša uspela je još jednom da zaintrigira javnost, ali i da iznese niz škakljivih detalja iz života ovog, danas istaknutog člana Srpske napredne stranke, koji kaže da ga je Jelena Karleuša  pomešala sa nekim.

Zoran Bašanović: Jelena Karleuša je pomešala muža sa telohraniteljem



"Nemam komentar na takve laži i nebuloze, jer mislim da me je Jelena Karleuša pomešala sa nekim, a ona ima taj običaj. Sećate se da je pre nekoliko godina svog muža pomešala sa telohraniteljem u tamo nekom džipu" - priča Bašanović, i dodaje da želi sve najbolje Karleuši i njenoj majci.

"Što se tiče majke Divne, njoj želim uspešnu pevačku karijeru, da makar blizu dostigne popularnost i cenu svoje ćerke i da se uskoro bogato uda za nekog fudbalskog trenera. Želim ovom prilikom još jednom da se zahvalim mojim dobročiniteljkama Jeci i Divni i od ovog trenutka ću da zaćutim, kao što su mi i poručile, jer one su vrlo opasne, a ja sam se već uplašio" - zaključio je Zoran Bašanović.

Prozvana pevačica nije želela da nastavlja prepirku s Bašanovićem, pa je samo kratko poručila:

"Sa gnušanjem, jedino što imam da kažem je da reči tog čoveka najbolje govore o njemu samom. Za mene, muškarac koji napada i vređa žene po novinama nije muškarac već pi**a. Ne želim više da dajem bilo kakav komentar" - rekla je Karleuša.



izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>