Svet

Region

Kraljevska porodica pred bankrotom, princ Čarls nema za razvod!

Princ Čarls i Kamila nalaze se pred razvodom, a prema pisanju stranih medija prvi čovek Engleske trebalo bi svojoj supruzi da isplati 350 miliona dolara koji joj pripadaju predbračnim ugovorom. Izgleda da do toga neće doći, jer se kraljevska porodica nalazi pred bankrotom.

Kraljevska porodica pred bankrotom, princ Čarls nema za razvod!



Kejt Midlton sa sinom Džordžom uživa na Karibima, dok princ Vilijam sedi kod kuće i uči
Predbračni ugovor koji je Kamila potpisala princ Čarlsu pre sklapanja braka sa njim, navodno joj garantuje 350 miliona dolara ukoliko dođe do razvoda, pa ga sada ucenjuje razvodom i preti kako će ga oterati u bankrot, ako ne bude uspeo da nasledi svoju majku Elizabetu II.

Kraljica koja bi tron želela da preda svom unuku princu Vilijamu poremetila je planove Kamile koja sada svim silama trudi da Čarlsa natera da nasledi njeno mesto. Najviše se iznervirala kada je Elizabeta poklonila ogrlicu vrednu 56 miliona dolara Kejt Midlton.

Strani mediji navode da kraljevska porodica nema para ni da popravi rov u Bukihangmskoj palati koja već duže vreme prokišnjava, pa sluge stavljaju kante u kojima skupljaju vodu kako umetnički radovi u palati ne bi stradali. Kako bi skupili novac, iznajmiće neke nekretnine koje su u vlasništvu kraljevske porodice i češće će ići na putovanja koja im se plaćaju.

Autor: J.B.
Foto: wikipedia/Prince Charles

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>