Region

Svet

Lepa Brena: Bila sam gladna kada sam došla u Beograd, šest meseci sam jela samo hleb i jogurt!

Lepa Brena uveliko se priprema za regionalnu turneju koju započinje u Karlovcima, a gostujući u emisiji na HRT-u prisetila se svojih početaka i perioda kada je bila više gladna nego sita i kada je šest meseci živela samo na hlebu i jogurtu.

Lepa Brena: Bila sam gladna kada sam došla u Beograd, šest meseci sam jela samo hleb i jogurt!Lepa Brena pomaže majci posle operacije: Želim samo da moja mama stane na noge! (Foto)
"Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila", kaže Lepa Brena.

"Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke. Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: "Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja", Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to", rekla je pevačica koja je otkrila da bogatstvo i velike kuće ne čine čoveka srećnim.

"Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali, na kraju, kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutro ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla", kaže iskreno Brena.

"Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno", zaključila je pevačica na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Izvor: vecernji.hr
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>