Svet

Region

Najnoviji insert iz filma Need For Speed: Ovako to izgleda kad je seksi žena za volanom! (Video)

Manje od mesec dana ostalo je do dolaska filmske verzije legendarne igrice na velika platna, a svi koji ne mogu dočekati 20. mart, svoju žeđ za oktanskim parama pravih Need For Seed zveri mogu utoliti sa prvim insertima iz filma, koji postaju dostupni javnosti.

Najnoviji insert iz filma Need For Speed: Ovako to izgleda kad je seksi žena za volanom! (Video)



Nakon što nam je studio DreamWorks lukavo bacio kost serijom fotografija glavnih zvezda filma najatraktivnijih automobila današnjice, među kojima su Lamborghini Sesto Elemento, Saalen S7 Mustang, McLaren P1, Bugatti Veyron, Koenigsegg i mnogi drugi, u ovim ekskluzivnim insertima saznajemo i ko će se naći za volanima i krotiti ove moćne mašine.

Suprotno očekivanju, u insertu koji Vam predstavljamo, uličnog trkača Erona Pola gledaćemo kao suvozača, a upoznaćemo i mašine koji nisu tako stabilne na krivudavim drumovima.



Ipak, to nije jedino iznenađenje koje su nam priredili autori Need For Speed-a. Kako je to kad devojke voze pravo "čudovište na četiri točka", pokazaće nam trenutno jedna od najseksepilnijih žena na planeti Imogen Poots.

Uživajte!



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>