Region

Svet

Premijerno: Tijana Dapčević - To The Sky, pesma sa kojom Makedonija ide na Eurosong 2014! (Video)

Tijana Dapčević će pesmom "To The Sky" ove godine predstavljati Makedoniju na "Eurosongu 2014", a u pitanju je pop-dens pesma bržeg ritma, kao što i odgovara ovoj pevačici moćnog glasa.

Premijerno: Tijana Dapčević - To The Sky, pesma sa kojom Makedonija ide na Eurosong 2014! (Video)A gde su kokoške: Tijana Dapčević nastupa u pozorištu, i to kao glumica! (Foto)
Prošle godine Makedoniju je na "Eurosongu" predstavljala Esma Redžepova i Lozano, a već u avgustu 2013. objavljeno je da će sledeći predstavnik ove države na "Eurosongu 2014" biti upravo Tijana Dapčević.

Tijana Dapčević je u evrovizijskom specijalu emisije "Hit meseca" premijerno otpevala englesku verziju pesme "To The Sky" koja je pripremljena za ovo evropsko muzičko takmičenje koje će se ove godine održati u Kopenhagenu. Ipak, u Danskoj će pevati na makedonskom jeziku, jer je to idealna prilika za promociju Makedonije i samog makedonskog jezika.

Tijana Dapčević se uveliko priprema za Eurosong: Napravićemo žurku na sceni
Pevačica koja se od nedavno bavi i glumom otpevaće pesmu "To The Sky" u drugoj polufinalnoj večeri 8. maja, a što se same numere tiče, kaže da je imala preko 50 ponuda, ali joj se ova pesma najviše dopala.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>