Region

Svet

Premijera: Grupa Models - Adrenalin! Još jedan vreli spot seksi Modelsica! (Video 18+)

Grupa Models je pesmi "Adrenalin" dodelila i novi spot, a kako i sam naziv kaže, ova ekranizacija svakako će zagolicati maštu s obzirom da je i ovaj spot zabranjen za mlađe od 18 godina.

Premijera: Grupa Models - Adrenalin! Još jedan vreli spot seksi Modelsica! (Video 18+)Grupa Models radi punom parom: Provokativnom fotografijom najavile još jedan spot! (Foto)
Kao i prethodni spotovi za pesme "Žućko", "Zli Marsovac" i "Žmurke" i ovog puta su Modelsice u prvi plan stavile svoj seksipil, a dok se uz zvuke elektronske muzike lagano njišu pred crvenom pozadinom, sve četiri članice ove grupe pokazale su zanosna tela. Da je u pitanju spot od koga će vam skočiti adrenalin, svedoči i to što je na Youtube-u dozvoljen samo za punoletne.

Premijerno: Models - Žmurke, novi spot od kojeg će vam se istopiti monitori! (Video 18+)
Spot za "Adrenail" Modelsice su najavile pre dve nedelje fotografijom na Fejsbuku i već tada bilo je jasno da će još jednom pokloniti svojoj publici video snimak provokativnog sadržaja, a kako ovog puta izgledaju Mila Kaluđerović, Anastasija Buđić, Dragana Rogojević i Ivana Žigić pogledajte na video snimku.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>