Region

Svet

Region

Romantično filmsko veče za Dan zaljubljenih uz Zimsku priču u Cineplexxu (Foto+Video)

Romantično muzičko-filmsko veče povodom svečane projekcije filma "Zimska priča" (Winters Tale), a sve u sklopu proslave Dana zaljubljenih, očekuje vas u bioskopu Cineplexx Delta City u petak, 14. februara.

Romantično filmsko veče za Dan zaljubljenih uz Zimsku priču u Cineplexxu (Foto+Video)



"Zimska priča" je storija o izgubljenim ljubavima koje se sreću u nekom novom dobu i nekom novom svetu. Balada o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla, sa prvoklasnom glumačkom ekipom.

Premijera filma Zimska priča uz koncert bras kvinteta za Dan zaljubljenih
"Zimska priča" je priča o lopovu koji ulazi u dom bogataša, zaljubljuje se u njegovu smrtno bolesnu kćerku, a ona mu umire na rukama. Kada shvati da poseduje moć reinkarnacije, polazi u potragu za njom. Radnja je puna čudesnih događaja, prava ljubavna bajka, koja nam na velike ekrane stiže upravo u susret Danu zaljubljenih, kada su čuda moguća..

Scenario i režiju potpisuje Oskarom nagrađivani scenarista Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind"), a film je zasnovan na romanu Marka Helprina. Glumačku podelu krase velikani Holivuda: Kolin Farel, Vil Smit, Rasel Krou, Dženifer Koneli...



Pored filma koji ćete imati prilike da vidite u petak 14. februara, očekuje vas i svečani koncert bras kvinteta koji čine muzičari iz Beogradske Filharmonije Mladih. Na repertoaru će se naći romantična dela najpoznatijih kompozitora našeg veka, ali i savremene romantične pesme kultnih bendova kao što su "Bitlsi", "Stounsi"...

Beogradska filharmonija mladih je orkestar u kom se nalaze najkvalitetniji mladi muzičari naše zemlje koji se u njemu usavršavaju za dalju karijeru u velikim orkestrima širom sveta. Pridružite se i vi ovom magičnom i romantičnom filmsko-muzičkom putovanju kroz emocije, ljubav i prijateljstvo i proslavite dan ljubavi.



Koncert mladih muzičara počinje u 19.00h, dok je svečana projekcija filma zakazana za 20.20h. Već od četvrtka, 13. februara, moći ćete ga pogledati u domaćim bioskopima.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>