Svet

Region

Hajdi Klum u vezi sa 14 godina mlađim momkom, bivšim dečkom Demi Mur

Nemačka 41-godišnja manekenka Hajdi Klum je prema pisanjima stranih medija sada u vezi sa Vitom Šnabelom, koji je od nje mlađi 14 godina i bavi se trgovinom umetničkih dela.

Hajdi Klum u vezi sa 14 godina mlađim momkom, bivšim dečkom Demi MurHajdi Klum završila u bolnici, lekari posumnjali na ptičji grip
Hajdi Klum je sa novim dečkom viđena samo par nedelja posle zvaničnog raskida sa telohraniteljem Martinom Kristeom zbog kojeg je završila sedmogodišnji brak sa pevačem Silom. Martin je bio godinu dana stariji od nemačke manekenke, a izvori sada navode da mlađi dečko čudno utiče na nju.

"Hajdi se ponašala sa njim kao tinejdžerka, izgleda da takav uticaj na nju ima dečko koji je toliko mlađi d nje. Ljubila ga je svuda po celom licu, a bili su na piću sa prijateljima. Ipak, vidi se da ima jake hemije, s obzirom da nisu napuštali separe i sve vreme su flertovali", kaže jedan od očevidaca.

Vito Šnabel nije prvi put u vezi sa poznatom damom, s obzirom da je prošle godine bio u vezi sa Demi Mur, kada je on imao 26, a ona 50 godina.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>