Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je oteta, ovaj put ne uspeva da pobegne! (Foto)

Sila i Boran su u novoj nevolji. Sila je oteta nakon razgovora sa pridošlicama iz Mardina i ovoga puta neće uspeti da se izvuče. Uskoro će se naći u životnoj opasnosti, a šokiraće se kada sazna da iza svega stoji Džihan.

Serija Sila večeras: Sila je oteta, ovaj put ne uspeva da pobegne! (Foto)



Serija Sila večeras: Za Borana počinje teška borba, Sila donosi odluku da ide u Mardin (Foto)
Firuz-aga i dalje negira Boranovo prisustvo u kući. Boran ne dobija podršku od oca, pogotovo kada spomene da planira da dovede trudnu Silu u Mardin. Firuz ne želi da čuje ni za nju ni za dete, što će mladog agu još više razočarati i sputati u planovima.

Serija Sila večeras: Izvršenje presude u svačijim rukama, Sila i Boran ponovo u sukobu (Foto+Video)
Dželil usred noći zove Azada da ga izbavi iz pritvora. U policijskoj stanici ga gledaju s nevericom kada kaže da je Silin otac, pa nesrećni Dželil biva sve utučeniji što je izigran.



Serija Sila večeras: Boran se vraća u Mardin, njegov otac zapoveda Silino ubistvo! (Foto)
Sila ipak odlazi na dogovoreni sastanak sa lažnim partnerima iz Mardina i ne sumnja da će je to skupo koštati. Nesvesno upada u Firuzovu, a potom i Džihanovu zamku. Iako sastanak protiče mirno, po izlasku iz restorana doći će do oružanog sukoba u kojem će biti i povređenih. Sila misli da je za dlaku izbegla opasnost, a onda se šokira kada shvati da ju je oteo Džihan...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>