Region

Svet

Emina Jahović: Postoji neka hajka protiv mene!

Emina Jahović u centru je medijske pažnje, kako zbog šoua X Factor Adria u kojem ima ulogu sudije mentora, tako i zbog novih pesama. Međutim, sve više se pojavljuju navodi u negativnom kontekstu, što je pevačicu pobudilo na sumnju.

Emina Jahović: Postoji neka hajka protiv mene!



Pevačica Emina Jahović sve više izaziva pažnju medija. I to nije samo povodom učešća u regionalno najpopularnijem takmičenju X Factor Adria, već se o popularnoj pevačici sve više pojavljuju i kojekakve priče iz njene prošlosti koje nužno pažnju privlače u negativnom kontekstu.

Emina Jahović: Udala sam se za 17, a razvela sa 18 godina i sve je bilo isključivo iz ljubavi! (Foto)
Tako, Emina je morala da demantuje i glasine koje su se pojavile u vezi sa njenim brakom iz perioda kada je bila jako mlada, te je priče o braku iz interesa nazvala gnusnom laži. Kakogod, ne samo zbog priča o braku, već i drugih navoda, a koje se recimo tiču navodnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, supruga Mustafe Sandala konstatovala je da postoji neka hajka protiv nje.


"Postoji neka hajka protiv mene... hm! Navikla sam ja na to... brinulo bi me da nije tako", bezbrižno je napisala ona na svom Tviter nalogu, ali nije pojasnila i zbog čega se, po njenom mišljenju, baš u ovom momentu povela medijska hajka protiv nje.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>