Style

Ljubav

Zavirite u novi dom Nataše Bekvalac na Dedinju: Konačno idila (Foto)

Nekadašnja žiteljka Novog Sada, pop pevačica Nataša Bekvalac, pre dva dana konačno se uselila u svoj novi dom u najelitnijem beogradskom naselju Dedinje.

Zavirite u novi dom Nataše Bekvalac na Dedinju: Konačno idila (Foto)



Pop pevačica koja već niz godina ubira epitete najlepše Srpkinje, u novi životni prostor se uselila sa sedmogodišnjom ćerkom Hanom, čija se škola nalazi u blizini njihovog doma, što je Nataši bilo od velike važnosti.

Nataša Bekvalac otkriva koje su njene tri najveće ljubavi (Foto)
Ponosna majka i muzička zvezda nijednog trenutka ne skriva zadovoljstvo i sreću što je konačno u svom stanu koji je opremila baš po svom ukusu i podredila uživanju, pa je i na Instagramu u nekoliko navrata podelila to sa svojim fanovima.



Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju na Tajlandu: Ovo je raj na Zemlji! (Foto)
"Konačno dočekasno", propratila je Nataša jednu od fotografija iz prostranog i modernog stana u kojem svaki omiljeni detalj ima svoje mesto i u kojem će joj se, najverovatnije, uskoro pridružiti i verenik Vladimir Vuksanović s kojim je nedavno odmarala na egzotičnom Tajlandu.



Nataša definitivno ima razloga da bude srećna, jer joj je 2014. počela baš onako kako svi priželjkujemo. Ljubav, posao, majčinstvo, pa i novi dom da zaokruži bajku...zar je potrebno više?



Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>