Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se maze u pidžamama? (Foto)

Popularna srpska starleta Stanija Dobrojević ne odustaje od namere da na društvenim mrežama provocira javnost i pokazuje da je ponovo u vezi, ali ne i sa kime. Misteriozni muškarac često je na njenim fotografijama, ali bez prikazanog lica.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se maze u pidžamama? (Foto)



PR služba Stanije Dobrojević: Gole fotografije su njene privatne, ukradene iz mobilnog telefona i laptopa! (Foto)
Nakon nekoliko objavljenih fotografija na kojima se nalazi izvesni muškarac koji je evidentno njen dečko, ali mu se nigde ne vidi lice, Stanija Dobrojević ponovo je nastavila sa ovim trendom fotografija. Posle onih sa Kopaonika, Stanija je postavila i kompilaciju slika iz stana u kome je živela sa Filipom Panajotovićem.

Na ovim fotografijama se ona ponovo slika u ogledalu zajedno sa misterioznim muškarcem, ali su ovog puta oboje u pidžamama i vrlo očigledno pokazuju da je u pitanju još jedna romansa. Svi fanovi nastavljaju sa komentarisajem kako je u pitanju Filip Panajotović i da se starleta pomirila sa njim, ali niko od njih dvoje ne želi da se javno izjasni po tom pitanju.


Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ponovo zajedno: Odao ih sat na Filipovoj ruci! (Foto)
Nijedna tajna ne može dugo da se sakrije, pa će kad-tad biti otkriveno ko je starletin misteriozni dečko, a sve su šanse da je u pitanju zaista njen dečko sa Farme. Afera "Sat" se završila, ali izgleda da je na redu sledeća - afera "Pidžama".

Autro: M.P.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>