Region

Svet

Emina Jahović: Udala sam se za 17, a razvela sa 18 godina i sve je bilo isključivo iz ljubavi! (Foto)

Emina Jahović i Željko Joksimović razgovarali su sa ekipom "Ekskluziva", s obzirom da se Željko sprema da održi koncert u Turskoj, a upravo mu je koleginica Jahović pomogla u tome.

Emina Jahović: Udala sam se za 17, a razvela sa 18 godina i sve je bilo isključivo iz ljubavi! (Foto)



Emina Jahović specijalna gošća na koncertu Željka Joksimovića u Istanbulu 14. februara
Ovom prilikom Emina Jahović izjavila je da je veliki fan Željka Joksimovića na šta se on stidljivo nasmejao, a onda objasnila da je on odličan muzičar i jako dobar čovek: "Još od njegovog nastupa na Evroviziji mnogo ljudi ga sluša i apsolutno može da napravi koncert u Turskoj", rekla je pevačica.



Emina Jahović usred snega u bikiniju: Ko kaže da je hladno? (Foto)
Iako ima mnogo fanova u Turskoj, Željko Joksimović je priznao da ima tremu pred ovaj koncert, jer je ipak u pitanju drugačija publika od one na koju je navikao, ali je pohvalio svoju koleginicu i rekao da je Emina bila odličan vodič koji je njega i Jovanu Joksimović telefonom vodio kroz Istanbul. Ipak, našalio se kako nije uspeo da upozna Emininog supruga Mustafu jer ga je ona sakrila.



Sem priče o koncertu, pevačica je prokomentarisala i nedavno spomenutu priču iz prošlosti, o njenom braku kada je imala samo 17 godima: "Udala sam se sa 17, a razvela sa 18 godina. I sve to sam uradila iz ljubavi i ni iz čega drugog. Priče da je sve to bilo iz interesa su gnusna laž!", rekla je pevačica.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>