Svet

Region

Budva na pjenu od mora: Arapi oduševljeni serijom, stigla do Egipta, Tunisa i Maroka! (Foto)

Serija "Budva na pjenu od mora" počeće sa emitovanjem i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i u Egiptu. Posle velike popularnosti u regionu, ova serija krči svoj put i van Evrope.

Budva na pjenu od mora: Arapi oduševljeni serijom, stigla do Egipta, Tunisa i Maroka! (Foto)



Mima Karadžić posle 27 godina zauvek napušta pozorište
Popularnu seriju "Budva na pjenu od mora" otkupili su producenti iz Egipta i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ostvarenje koje kao reditelj potpisuje Milan Karadžić, a producent je njegov brat Mima Karadžić, koji ima i glavnu ulogu Save Bačića, uskoro će se gledati i na drugom kraju sveta. Ugovor sa Egiptom i Emiratima juče je potpisan, a u toku su pregovori s Tunisom i Marokom.



Budva na pjenu od mora stiže sve do Nemačke: Moguć i četvrti serijal? (Foto)
Mima Karadžić kaže da je prezadovoljan: "Ovo je prvi put da se projekat s naših prostora emituje u tim zemljama, i drago mi je da je to baš u ovom trenutku, kad se mnogo očekuje od Arapa i njihovih investicija. S druge strane, Egipat je država u koju odlazi veliki broj naših ljudi", kaže Mima za Kurir i dodaje:

"Zadovoljan sam i presrećan. Želeo bih da zahvalim svim ljudima koji su pomogli da se serija realizuje. Veliku zahvalnost dugujem glumcima i celoj ekipi serije, kao i onima koji su pružili bilo kakvu vrstu pomoći i sponzorstva. Zahvaljujem i onima koji su želeli da pomognu, a nisu mogli jer su vremena teška. Ovo je uspeh svih nas i zaista sam ponosan". ističe Karadžić.

Inače, serija koja je postigla veliku gledanost uskoro će početi da se emituje na televiziji Nova.rs. To će biti njena treća sezona i nema sumnje da će oboriti sve rekorde gledanosti.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>