Svet

Region

Pol Voker iza sebe ostavio 25 miliona dolara: Njegova ćerka nasleđuje sve

Tragično preminuli holivudski glumac Pol Voker u testamentu koji je napisao tokom svog života, svu svoju imovinu vrednu 25 miliona dolara ostavio je svojoj petnaestogodišnjoj ćerki Medov.

Pol Voker iza sebe ostavio 25 miliona dolara: Njegova ćerka nasleđuje sve



Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nesreći (Video)
Prema pisanju stranih medija želja mu je bila da ukoliko mu se nešto dogodi njegova mezimica bude zbrinuta, a u testamentu se takođe navodi da će do ćerkinog punolestva o svemu brinuti njegova majka Šeril koja  trenutno živi sa svojom majkom na Havajima. Iako je sa svojom bivšom devojkom Rebekom Soteros tokom života bio u korektnim odnosima, popularni glumac nije želeo da joj ostavi ništa, već je svu svoju imovinu prepisao njihovoj ćerki.

Pol Voker poginuo je početkom decembra u teškoj saobraćajnoj nesreći u južnoj Kaliforniji. Do sudara je došlo kada je porše udario u rasvetni stub i drvo, a zatim se zapalio. Spasioci su pokušali da ugase zapaljeni automobil, ali nažalost njihovi pokušaji nisu imali efekta, pošto su Pol i njegov prijatelj potpuno izgoreli i na mestu preminuli.

Pol je popularnost stekao ulogom u serijalu filmova "Paklene ulice" u kojima je glumio policajca. Prvi film iz tog serijala, u kojem glavnu ulogu igra Vin Dizel, pojavio se u bioskopima 2001. godine, a trenutno se snima sedmi nastavak.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>