Region

Svet

Region

Pogledajte ćerkicu Ljiljane Jakšić: Majčinstvo mi predstavlja veliko zadovoljstvo! (Foto)

Kad je u oktobru prošle godine otkriveno da je glumica Ljiljana Jakšić, popularna Salveta iz "Kursadžija" i Dama iz Skadarlije, u osmom mesecu trudnoće, mnogi su ostali zatečeni.

Pogledajte ćerkicu Ljiljane Jakšić: Majčinstvo mi predstavlja veliko zadovoljstvo! (Foto)



Ljiljana Jakšić se vratila u Skadarliju (Foto)
Jedni su joj se divili na hrabrosti da u 52. godini rodi prvo dete, dok su drugi smatrali da je taj potez ludost. Ona nijednog trenutka nije odustala od želje da postane majka, čak ni onda kad ju je bebin otac napustio. Ljiljana se porodila 25. novembra prošle godine i od tada je sva njena pažnja usmerena na devojčicu Dariju. Salveta je ćerku prvi put predstavila javnosti u novom broju magazina Stori.

"Ovo mi je najlepši period u životu. Mada me sve boli, kičma, noge, ruke, imam bicepse i tricepse jače nego ikad ranije. Iako sam tokom ovih prvih meseci veoma malo spavala, majčinstvo mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Kad je uzmem u naručje dok plače, smeje se, trepće, mrda ručicama, koje su toliko slatke da bih ih pojela, svaka muka nestaje", izjavila je Ljiljana Jakšić za "Story".



Ljiljana Jakšić: Ne očekujem da će se Darijin otac pojaviti
Glumici oko čuvanja bebe pomaže sestra Snežana jer je samo dva meseca nakon porođaja morala da se vrati na posao. "Slobodan sam umetnik, a sad i samohrana majka, i zato moram da radim. Srećom da mi je tu rođena sestra Snežana, pa mogu svako veče da nastupam. Finansije su osnovni razlog mog tako brzog povratka na posao, ali mi to ne pada teško jer svoj poziv neizmerno volim", ispričala je glumica i dodala da se zbog svoje odluke nikad neće pokajati.

"Velika radost koju osećam pomaže mi da ne razmišljam o tome koliko mi je teško. Samo guram napred", kaže Ljiljana.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>