Region

Svet

Branka Nevistić i Marko Živić voditelji prvog ženskog rijalitija: Moj čovek može!

Voditeljka Branka Nevistić i popularni glumac Marko Živić na velika se vrata vraćaju na male ekrane i to u prvom ženskom rijaliti serijalu u Srbiji, "My Man Can" na televiziji Prva.

Branka Nevistić i Marko Živić voditelji prvog ženskog rijalitija: Moj čovek može!



Rijaliti koji će prvi put krenuti na našim prostorima "Moj čovek može" biće jedan od glavnih aduta i najvažnjih projekata TV Prve u novoj sezoni. Nakon najgledanijeg muzičkog šou programa "Tvoje Lice Zvuči Poznato", Prva sprema nove šou programe, domaće i strane serije, kao i najsavremenije emisije visoke produkcije.

Domaćini obećavajućeg šou programa biće šarmantna Branka Nevistić, sa dugogodišnjom uspešnom karijerom, i poznato ime iz sveta glume - Marko Živić. Ovaj urnebesni šou program licencnog formata koji realizuje producentska kuća "Adrenalin", imaće zadatak da zabavi žene, a muškarce stavi na test. Četiri žene kockaju se sposobnostima koje poseduju njihovi partneri i stavljaju na probu hrabrost i veštine svoje jače polovine. Videćemo koja od četiri žene najbolje poznaje svog muškarca, koja će od njih postaviti ulog suviše visoko i naterati partnera da zabavi publiku.

Koji od muškaraca može pojesti najviše ljutih papričica? Kome kozmetika nije stran pojam? Ko najbrže donosi doručak u krevet?

Podsećanja radi, Branka i Marko već su iskusni voditelji i poznata nam lica sa nekadašnje "Fox" televizije pa im nova uloga neće teško pasti. Marko je imao svoj talk šou, dok smo Branku gledali u informativnom programu. "Odlično su se snašli. Njih dvoje su savršena kombinacija i fenomenalno su se uklopili", otkriva za Blic izvor blizak produkciji.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>