Ljubav

Style

5 znakova koji kažu da ste pronašli ljubav svog života

Neki su srećni jer su je davno pronašli, neki su dugo čekali na nju, a neki tuguju jer je još uvek traže. Za pravu ljubav koja će nas učiniti srećnima nikad nije kasno.

5 znakova koji kažu da ste pronašli ljubav svog života



Ako ste trenutno u tek započetoj vezi ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu, pročitajte ovih pet znakova koje vam donosimo, a koji otkrivaju da je reč o onom pravom. 

1. Planovi i snovi

Pet pitanja o ženama koja zanimaju muškarce
Trenutak u kom maštate o budućnosti s novim partnerom može puno toga otkriti. Ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Međutim, ako je jasno možete zamisliti i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje, reč je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sledećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas srećnijima, to je vaša ljubav jača.

2. Pažnja

Sve bi vam ovo on rado rekao, ali nema petlju
Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima, već u lepim znakovima pažnje koji govore puno više. Kada ste spremni da stavite svoje želje na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli s novim partnerom, reč je o pravoj ljubavi. Isto važi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja šaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom, znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

3. Misli

Prevarili ste voljenu osobu i - kako dalje?
I dok na reči i dela možemo uticati, misli su nešto sasvim drugačije. Upravo su one najbolji pokazatelj da li ste pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku ili poslednja na kraju dana, ili, pak, ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga veoma često setite, znajte da je reč o onom pravom.

4. Sličnosti i različitost

Zajednički ciljevi i pogledi na svet vrlo su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život. Međutim, i suprotnosti su itekako važne. Ako ste vi i vaš partner različitih karaktera koji zajedno stvaraju jednu savršenu osobu, reč je o nečemu puno dubljem i moćnijem.

5. Seks

Strast i žudnja koju osećamo prema partneru na samom početku veze neće trajati večno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa, već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina. Nežnost, poljupci i snažni osećaji koji vas teraju da tokom seksa izrazite najdublje misli, bilo rečima ili dodirima, znak su da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

Autor: B.B.
Izvor: B92
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>