Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić prerušena - Da li biste je prepoznali? (Foto)

Aleksandra Sekulić svakako važi za jednu od najlepših učesnica šoua X Factor Adria, a da ima smisao i za prerušavanje, pokazala je i fotografija koja je preplavila internet, i na kojoj je atraktivna pevačica najednom postala tamnoputa, afrička lepotica.

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić prerušena - Da li biste je prepoznali? (Foto)



Naime, fotografija na kojoj je Aleksandra Sekulić, finalistkinja šoua X Factor Adria, prerušena u afričku lepoticu, jeste iz vremena kada je ova talentovana mlada dama nastupala na koncertu Dragana Jovanovića "Džubox džumbus".

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić - Željko me je rasplakao posle nastupa (Video)
"Fotografija je sa koncerta Dragana Jovanovića "Džubox džumbus" gde sam pevala prateće vokale u ulozi Afrikanke Sanadaje. Vidim da se dopala fanovima, mada su me jedva prepoznali", rekla je Aleksandra.

Inače, ova vanserijski talentovana devojka može se pohvaliti i plesnim angažmanom u predstavi Zvezdara teatra "Dobrodošli u Srbiju".


Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!
"Igram u predstavi "Dobrodošli u Srbiju", u Zvezdara teatru, i veoma sam srećna zbog toga, mada moram priznati da imam dosta obaveza budući da vredno radim na nastupima za X Factor Adria. Ako ovako nastavim, moraću da se kloniram", našalila se Sekulićeva, i dodala da je za večerašnji lajv za publiku spremila još jedno iznenađenje.

"Dopada mi se pesma koju ću izvesti večeras, jeste emotivna, ali nije balada", zadovoljno je kazala Aleksandra Sekulić.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/ Promo, X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>