Region

Svet

Ivan Marinković brani Ekrema Jevrića: Ekica je dobar čovek, otac četiri sina i dobar muž!

Ivan Marinković oglasio se na svom Fejsbuku profilu, kako bi odbranio Ekrema Jevrića sa kojim je proveo četiri meseca u rijalitiju Farma 5, na imanju u Lisoviću i izneo svoje mišljenje o vlasniku internet hita "Kuća pos'o".

Ivan Marinković brani Ekrema Jevrića: Ekica je dobar čovek, otac četiri sina i dobar muž!Kemal Monteno ogorčen na muzičku scenu: Samo budale i divljaci danas prolaze!
Iako Ekrem Jevrić i Ivan nisu razvili neki posebno prisan odnos tokom trajanja rijalitija Farma 5, izgleda da je bivši muž Goce Tržan ipak zavoleo svog "kolegu" sa imanja, pa se javno oglasio na Fejsbuku kako bi ga odbranio. Naime, nakon što je Kemal Monteno izjavio da danas u svetu estrade prolaze samo "divljaci i budale", kao i da je Ekrem očigledan primer koji to potvrđuje, Marinković je stao na stranu gospodina Jevrića.

"Reče Kemal Monteno da je Ekrem divljak! Ekica je internet hit, jedinstven i dobar čovek, i svaka mu čast na svemu, otac četiri sina i dobar muž! Kemale, drži se ti tvojih balada i žalopojki i gledaj da opet dođep u Beograd, jer samo ovde još možeš neki dinar da uzmeš", napisao je Ivan Marinković.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>